Dag van het mbo

 In In het nieuws

Maandag 18 november 2019 was de Dag van het mbo! Tijdens deze dag werd uitgebreid aandacht besteed aan het middelbaar beroepsonderwijs.

Informatie Dag van het mbo

Winnaars van het ambassadeursgala 2019

Het gala op 18 november j.l. heeft maar liefst vijf winnaars opgeleverd. Met presentator Jan Versteegh en onder toeziend oog van honderden collega’s, vrienden en familieleden werden de awards uitgereikt.

Landelijke ambassadeur mbo 2019: Hendrik de Kok van ROC Tilburg

Hendrik de Kok is winnaar van de challenge en YouTube-serie ‘Mbo’ers pakken aan’, waarin 42 mbo-studenten werden uitgedaagd om hun vaardigheden in leiderschap, communicatie, oplossend denkvermogen, samenwerken en creativiteit te tonen.

Beste leerbedrijf: JC-Electronics

JC-Electronics uit Leek is erkend leerbedrijf in de sector Techniek en gebouwde omgeving. JC-Electronics mag zich een jaar lang het beste leerbedrijf van Nederland noemen.

Beste praktijkopleider: Alexander van der Doorn van Kennemer Duincamping Bakkum

Alexander van der Doorn is praktijkopleider bij Kennemer Duincamping Bakkum, een erkend leerbedrijf in de sector Voedsel, groen en gastvrijheid. Alexander mag zich een jaar lang de beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Berg Award: Jasper Olthuis van het Deltion College

De Berg Award van WorldSkills Netherlands is voor de student die zich buitengewoon heeft ingespannen in aanloop naar en tijdens WorldSkills Kazan, de wereldkampioenschappen voor beroepen. Dit jaar is Jasper Olthuis van het Deltion College de winnaar.

Onderwijsteam van het jaar: team Apothekersassistent van ROC Nijmegen

De prijs voor het onderwijsteam van het jaar gaat naar het team dat in 2019 een bijzondere prestatie heeft verricht, een innovatieve oplossing heeft bedacht of een bijzonder initiatief heeft ontwikkeld. De prijs gaat naar team Apothekersassistent van ROC Nijmegen.

Bron: SBB

PlaytoWork zet zich in voor mbo’ers

PlaytoWork is een innovatief arbeidsbemiddelingsplatform voor mbo’ers. Door het spelen van serious games in onze mobiele app krijgen de jongeren inzicht in ‘wie ze zijn’. De serious games zijn mini-assessments waarmee we de soft skills van de spelers blootleggen.

Inmiddels hebben we al 50.000 mbo’ers verzameld in onze database!

Serious gaming

Er zijn al meer dan 60 games te spelen via de PlaytoWork app. Hoe meer games de kandidaat speelt, hoe betrouwbaarder het profiel wordt. Dit geeft een completer beeld van de kandidaten dan het allerduurste traditionele assessment!

Ontdek de mogelijkheden van PlaytoWork voor jouw organisatie en vul snel je openstaande vacatures.

Deel dit
Recommended Posts

Leave a Comment

Salariskloof tussen mbo en hbo