logo play to work

Volg ons op Social Media!

T: 020-2170190

HANDEL VACATURES

Verkoopmedewerker bij Hudson’s bay!

Ben jij de commerciële teamplayer die als verkoopmederwerker zorgt dat er een fantastische sfeer in de winkel wordt gerealiseerd waar de gasten zich speciaal en welkom voelen?

Huis aan huis werver

Ben jij toe aan een mooie startersfunctie? Denk jij in oplossingen in plaats van problemen en vind je het leuk om in een dynamische en informele omgeving aan de slag te gaan?

Social hero voor Railcatering NS

Ben jij een social hero, entertainer, sales king of queen? En sta je ook nog stevig in je schoenen? Solliciteer dan naar de ideale bijbaan bij Railcatering.

Sales Toppers bij Nuon

Kun je alles verkopen, maar wíl je alleen het allerbeste verkopen? Voor Nuon zijn wij in heel Nederland op zoek naar jongens en meiden die ‘the sales force’ hebben!

Elektronica-adviseur Media Markt

Ben jij die Elektronica adviseur, die als het aanspreekpunt onze gasten een leuke shopping ervaring kan bezorgen? Dan heeft Media Markt Amsterdam-West dé uitdaging voor jou!

Verkoopmedewerker Media Markt

Ben jij die Verkoopmedewerker, die als het aanspreekpunt onze gasten een leuke shopping ervaring kan bezorgen? Dan heeft Media Markt Amsterdam-West dé uitdaging voor jou!

Stagiair(e) Marketing Cosmetica

Per direct hebben heeft onze klant plek voor een stagiair in hun marketingteam. Een plek in het bedrijf dat de mooie en internationale cosmeticamerken in Nederland op de markt brengt.

HOE WERKT HET?

  • Spot je vacature

  • Download de app

  • Speel de games

  • Wij zorgen voor de match!