fbpx

Helpdeskmedewerker IT bij BrunelIt

Omschrijving

Ben jij toe aan een mooie startersfunctie? Denk jij in oplossingen in plaats van problemen en vind je het leuk om in een dynamische en informele omgeving aan de slag te gaan?

Je solliciteert nu via Play to Work. Play to Work maakt gebruik van ‘serious gaming’ om jouw talenten in kaart te brengen voor jou en je toekomstige werkgever. Zo zorgen wij dat je niet zomaar ‘een cv op de stapel bent’ maar dat de recruiter ziet wie je écht bent!

Als helpdeskmedewerker ondersteun jij de gebruikers op de werkplekken en los je ICT-gerelateerde problemen op. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers. Je neemt incidenten van eindgebruikers aan via telefoon of e-mail, registreert deze en lost deze op óf wijst deze toe aan jouw collega’s op de tweede lijn en je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de status van gemelde problemen. Je gaat bij verschillende (internationale) opdrachtgevers aan de slag waardoor je meerdere IT-omgevingen leert kennen, waardoor je baan erg dynamisch en uitdagend wordt!

Wat bieden wij jou?

Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden en trainingen om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Vereisten

Om deze functie goed te vervullen heb je:

  • Minimaal een mbo-4 diploma behaald in de van richting ICT;
  • Ben je toegewijd, flexibel, proactief en je hebt passie voor IT;
  • Vraag je goed door om er achter te komen wat de issues zijn van de eindgebruiker;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal;
  • Heb jij al enige ervaring opgedaan tijdens een stage? Dat is een pre!

HOE WERKT HET?

  • Spot je vacature

  • Download de app

  • Speel de games

  • Wij zorgen voor de match!

 

Nog niet de perfecte vacature gevonden? Kijk verder via de link hieronder: De vacature die je hier vindt kan je ook via Playtowork bemachtigen dus blijf spelen!

logo beroepengids 3
logo student job zwartwit
0