fbpx
logo play to work

Volg ons op Social Media!

T: 020-2170190

EEN GOEDE BAAN, BIJBAAN OF STAGE VINDEN?

Je hebt net een studie op mbo-niveau afgerond dus je weet wat je kan en je bent klaar voor het echte werk. Maar hoe weet je nou wat je echt wilt en waar je echt voor staat? Uit de verhalen van vrienden, kennissen en familie? Van je stage? Precies. Een beetje hulp om je eerste baan te vinden, kun je wel gebruiken.

Hoog tijd voor een serieus spelletje op PlaytoWork. Want daar dagen we je met serious games op je smartphone uit meer inzicht te krijgen. Inzicht in je eigen kunnen. En in wat werkgevers nu echt van je vragen.

  

VACATURES VOOR BANEN, STAGES EN BIJBANEN

Banen
Banen

Vind hier alle vacatures voor banen.

Stages
Stages

Vind hier alle vacatures voor stages.

Bijbanen
Bijbanen

Vind hier alle vacatures voor bijbanen.

Play
PlayToWork_schermen-13

ZO ZIET HET ERUIT

De PLAY-tab is de eerste van de drie tabjes in de PlaytoWork App. Hier staan de games die je worden aangeboden door ons of die specifiek aangeboden zijn door een werkgever. Iedere game heeft korte uitleg en na de uitleg speel je het spel. Ieder spel duurt tussen de 5 en 10 minuten zodat je gewoon tussen de dagelijkse bezigheden door aan je profiel kunt werken.

play-to-work-app-store
play-to-work-google-play
To
PlayToWork_schermen-14

ZO ZIET HET ERUIT

In de TO tab staan de grafische resultaten van de games die je hebt gespeeld. Je profiel bestaat naast de basisgegevens uit drie delen: deel I gaat over je persoonlijkheid, deel II gaat over je gedrag en in deel III worden je vaardigheden beschreven. Met een druk op de knop kan je je profiel downloaden of gebruiken voor andere sollicitaties dan bij ons op het PlaytoWork-platform. Je kan dan het beste je profiel doorsturen door een speciaal daarvoor ontwikkelde link te sturen.

  

Work
Work

ZO ZIET HET ERUIT

In de WORK -tab verschijnen de vacatures voor banen die bij jou passen. Indien aangegeven verschijnen hier ook stages of bijbanen. Je kan jouw matches bewaren, favoriet maken maar ook kan je direct reageren. Met een paar klikken en een paar swipes heb je jouw profiel beschikbaar gesteld aan de werkgever. Geen ouderwetse sollicitatiebrief meer nodig. Direct een uitnodiging voor een nadere kennismaking en daarna een mooie passende baan, stage of bijbaan.

En dat met het spelen van een paar slimme spelletjes….

  

WAAROM GAMEN VOOR EEN BAAN? EN WAAROM MET PLAYTOWORK?

Een grotere kans op een baan
Een grotere kans op een baan

Door te weten waar je goed in bent en zichtbaar te zijn voor werkgevers groeit je kans op een baan in de richting waarvoor jij gestudeerd hebt.

Meer inzicht in je eigen kunnen
Meer inzicht in je eigen kunnen

Door middel van het spelen van de games krijg je een goed inzicht waar jij in uitblinkt. Weet waar je goed in bent.

Speel jezelf in de kijker
Speel jezelf in de kijker

Opvallen bij werkgevers kan lastig zijn maar met PlaytoWork speel jij jezelf in de kijker bij werkgevers die mensen zoeken met jouw opleiding.

DE JUISTE BAAN, STAGE OF BIJBAAN IN VIER SIMPELE STAPPEN

 • DOWNLOAD DE APP

  Opzoek naar een baan, stage of bijbaan? Download gratis de PlaytoWork App en registreer je met een paar klikken en wat swipes.

 • SPEEL SERIOUS GAMES

  Speel de games die jij kiest of die door werkgevers aan je worden aangeboden. Speel en verkrijg inzicht en kennis.

 • ONTDEK WELKE JOBS BIJ JOU PASSEN

  Want niet alleen tonen we de banen die bij je opleiding passen, ook de banen die bij jou als persoon passen worden je getoond

 • WORD UITGENODIGD DOOR WERKGEVERS

  Zodra jij je profiel vrijgeeft, wordt je zichtbaar voor werkgevers. Als de werkgevers interesse hebben dan ontvang je een bericht

METEN IS WETEN

0
Vacatures voor banen
0
Vacatures voor bijbanen
0
Vacatures voor stages
0
Kandidaten aan baan geholpen
0
Kandidaten aan het gamen
0
Verschillende games in de app

WAT MEN VINDT VAN PLAYTOWORK

 • Wij zijn blij met de lancering van PlaytoWork: het platform richt zich op de doelgroep die wij zoeken en soms nog moeilijk kunnen bereiken. De mbo studentendoelgroep is zich vaak nog niet bewust van hun competenties en vaardigheden. Daarnaast komen zij door hun geringe werkervaring vaak lastig aan een baan. De werkervaring van een kandidaat vinden wij niet zo belangrijk, wij vinden de competenties van een kandidaat veel belangrijker. PlaytoWork is een mooi middel voor jongeren om er achter te komen waar zij goed in zijn.

  Lindy Hage Recruitment Manager bij Nuon
 • Het is enorm waardevol om de groep waar PlaytoWork zich op richt, op een andere manier te betrekken bij de arbeidsmarkt. Recruitment bureaus klagen vaak dat je jongeren echt bij het proces moet betrekken en aan het handje moet houden. Maar alleen een goede website met een mooie vragenlijst is niet voldoende, want de jongeren zijn niet snel geneigd om een dergelijk platform te benutten. Een groot deel van de groep wordt niet uit zichzelf actief. PlaytoWork biedt hen een nieuwe en toegankelijke manier om via serious gaming de arbeidsmarkt te bereiken.

  Colin Lee wetenschapper in de HR en organisatiepsychologie – reseacher big data
 • Het is belangrijk dat onderwijs ook leuk moet zijn en aansluit aan de leefwereld van studenten. In het kennismakingsgesprek over PlaytoWork werd ik dan ook getriggerd door de tagline ‘Ga je solliciteren of gamen’. Het is een goede vorm van het actualiseren van het onderwijs.

  Christien van Dinten collegedirecteur Economie en Handel
 • Met serious gaming worden culturele en taalbarrières overbrugd. Ook biedt het mogelijkheden in het actuele onderwerp van anoniem solliciteren. Zo zijn er veel meer toepassingen te noemen en Annelies is ervan overtuigd dat dit instrument zich waarmaakt op de arbeidsmarkt.

  Annelies Spork Gemeente Amsterdam
 • VERMAAT hanteert al jaren een persoonlijk aannamebeleid, waarbij er meer naar de persoon wordt gekeken dan naar het cv. Vandaar de goede synergie vanaf het eerste contact met PlaytoWork. Het gaat om een bepaalde attitude om te zien of je bij VERMAAT past. PlaytoWork kan dat staven.

  Femke van Logtenstein Manager Recruitment bij Vermaat
 • PlaytoWork is een online platform waar jonge mbo’ers met behulp van ’serious games’ gematcht worden met vacatures van potentiële werkgevers. De games vervangen daarbij traditionele online assessments. In de eerste plaats is het een nobel initiatief, want werkloosheid onder jongeren is een probleem. Tegelijkertijd hebben we hier te maken met een serieuze scale up, met een duidelijk businessmodel.

  Maurice van Tilburg CEO Euronext Amsterdam

ONZE PARTNERS

VAN DE BEDENKERS

PlaytoWork is een sociale onderneming. De financiële doelstellingen staan ten dienste van de maatschappelijke doelstelling. De organisatie meet haar eigen maatschappelijke impact.

PlaytoWork is een gegamificeerd arbeidsbemiddelingsplatform. Op ons platform worden mbo’ers via serious gaming op een speelse, spannende, leerzame en voor hen herkenbare manier uitgedaagd om zich te profileren en te positioneren voor baan, stage of bijbaan. Voor roc’s is PlaytoWork een extra middel om uw roc van andere te onderscheiden

IN HET NIEUWS

ONS TEAM

502bbe1a-0841-4f40-b3bb-7c55fa7c43cd

X

VRAAG STELLEN?

WhatsApp met ons 

whatsapp

Geen tijd om te bellen, een veel te volle mailbox? Stuur gewoon een Whatsapp bericht aan onderstaand nummer. En we sturen je een bericht met ons antwoord terug.

06 – 53959721

0