fbpx
logo play to work

Volg ons op Social Media!

T: 020-2170190

DE JUISTE BAAN, STAGE OF BIJBAAN IN VIER SIMPELE STAPPEN

Download de app 

Op de website van PlaytoWork, in de App Store of in de Play Store kan je gratis de PlaytoWork App downloaden. Dus voor Iphone en Android. Na installatie van de app kom je na registratie met een geldig e-mailadres en een paar klikken en wat swipes op de plek om te gamen.

Na de eerste kennismaking met de games word je om verder te kunnen gaan gevraagd om wat basisinformatie te geven. Schrik niet, het is heel weinig en heeft alleen te maken met het zoeken naar een baan, stage of bijbaan. Jouw gegevens zijn vertrouwelijk en zullen als vertrouwelijk behandeld worden zoals gebruikelijk in de privacy afspraken in de arbeidsbemiddelingsmarkt. We handelen daarbij niet anders dan een jobboard of uitzendbureau.

Speel serious games

Er zijn nu al tientallen games die je kunt spelen. Dat worden er ieder jaar meer zodat je je nooit zult vervelen. Soms kies je zelf het volgende spel, soms kiezen wij het volgende spel voor je. Maar vaak is er ook een werkgever die graag wil dat je een bepaald spel speelt. De werkgever wil dan een bepaald persoonlijkheids- of gedragsaspect van je weten. Zodra je voldoende spellen hebt gespeeld, zie je dat in je profiel dat zichtbaar is in de tabje met de omschrijving TO. Er komen dan badges in het profiel die je kent van de gewone games die je speelt voor je plezier. Vanaf dit moment is je profiel grotendeels zichtbaar voor werkgevers. Het is nu aan jou om aan te geven of je de laatste stap ook wilt zetten. De laatste stap betekent dat werkgevers contact met je kunnen opnemen. Je bent nu dichtbij een sollicitatiegesprek en daarmee bij een baan, stage of bijbaan.

Ontdek welke jobs bij je passen

In de app hebben we drie tabjes: PLAY – TO – WORK en op het tabje WORK laten we de banen zien die passen bij jouw profiel. De banen die je te zien krijgt passen bij de harde eisen zoals niveau en studierichting maar ook bij de zogenaamde soft skills zoals die door de werkgevers zijn opgegeven. Je kan ook banen ontdekken waarvan je in eerste instantie niet zelf hebt gedacht want we tonen niet alleen de banen die 1 op 1 bij je opleiding passen. Als alternatieven worden ook de banen die bij jou als persoon passen getoond. Ze matchen met jouw soft skills.

Als je hebt aangegeven dat je op zoek bent naar een stage of bijbaan dan worden ook deze vacatures zichtbaar.

Word uitgenodigd door werkgevers

Zodra jij je profiel vrijgeeft, verschijnen er vacatures voor banen, stages of bijbanen in jouw WORK-tab. Deze werkgevers zijn geïnteresseerd in mensen zoals jij. Niet alleen vanwege je studie of je diploma maar zeker ook vanwege wie jij bent. Door de games te spelen heb je de werkgevers dit inzicht gegeven. Het contact tussen jou en de werkgever kan twee kanten op. Je kan zelf contact opnemen via een simpele swipe of een paar kliks. Je kunt ook een melding ontvangen van een werkgever.

De laatste stap is het sollicitatiegesprek. Ook daarbij kunnen we je helpen alss je dat wilt. Op de website staan handige sollicitatie-tips. Maar als je persoonlijke ondersteuning wilt dan staan onze experts voor je klaar. Stuur ze een simpel Whatsappje en heb contact.

0