Speel

serious games,

krijg inzicht in jezelf.

en vind een baan

Solliciteren op de traditionele manier met motivatiebrief en cv moet volgens jou anders kunnen. Je gebruikt je smart phone voor veel meer dan alleen bellen. Social media is jouw communicatiekanaal en misschien besteed je aardig wat tijd aan gamen. Via de app van PlaytoWork kan je op een moderne manier solliciteren; natuurlijk via je mobiel, door middel van het spelen van serious games en bij een passende match rechtstreeks contact met werkgevers via Whatsapp, email of telefoon

Iedere game heeft korte uitleg en na de uitleg speel je het spel. Ieder spel duurt tussen de 5 en 10 minuten zodat je gewoon tussen de dagelijkse bezigheden door aan je profiel kunt werken.

PlaytoWork mbo kenniscentrum
google-play-button
Waarom blijven zoveel mbo-vacatures onvervuld?

Het PlaytoWork mbo kenniscentrum

Mbo werkvragen
mbo vragen
mbo corona vragen

Volg ons op Social Media

line
PlaytoWork werk app

Game jezelf naar een

baan!

Je zit op het mbo en zoekt een (bij)baan of stage. Hoe weet je wat je echt wilt en wat passend is bij wie je bent? Verhalen van vrienden, kennissen, familie en je stage helpen maar wat extra hulp om een passende baan te vinden kun je goed gebruiken.

Hoe werkt het?

line

Hoe weet je wat je echt wilt en wat passend is bij wie je bent? Verhalen van vrienden, kennissen, familie en je stage helpen maar wat extra hulp om een passende baan te vinden kun je goed gebruiken. We dagen je uit met serious games op je smartphone om meer inzicht te krijgen in wie je bent en passend bij wat werkgevers echt van je vragen en wensen naast wat je moet doen en kunnen.

Hoog tijd voor een serieus spelletje op PlaytoWork. Want daar dagen we je met serious games op je smartphone uit meer inzicht te krijgen. Inzicht in je eigen kunnen. En in wat werkgevers nu echt van je vragen.

Lees ook onze stap voor stap gids: Hoe werkt PlaytoWork

line

Ontmoet onze recruiters

Stuur gerust één van onze recruiters een berichtje!

Lees onze laatste blog berichten

Mbo opleidingen met de grootste baankans

Mbo opleidingen met de grootste baankans Het is altijd lastig om te kiezen welke opleiding bij je past, er is nou eenmaal heel veel. Het is belangrijk dat je iets kiest wat je leuk vindt, maar het is ook belangrijk dat er werk in te vinden is. PlaytoWork zet voor jou op een rijtje; wat […]

Online sollicitatiegesprek via skype, facetime of zoom – 6 tips

Nu veel mensen thuis werken is er een grote kans dat jouw sollicitatiegesprek via een online video verbinding plaats vindt. Dat kan enorm spannend zijn. Iedereen die wel eens video belt weet dat het leuk, maar ook enorm ongemakkelijk kan zijn. Daarom hebben wij een aantal tips waarmee jij je op het sollicitatie gesprek kan […]

Mbo-studies met de hoogste uurlonen

Er wordt vaak gedacht dat je door moet leren om een hoog uurloon te verdienen na je studie. Hier is niks van waar, lees de blog en ontdekt de mbo-studies met de hoogste uurlonen.

Download de PlaytoWork app!

line3
PlaytoWork mbo kenniscentrum
google-play-button
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.