Mbo Corona Vragen

Hoe nu verder met je opleiding?

Heb je mbo corona vragen en  heb je geen zin om een heel boekwerk door te lopen? Het leven is drastisch veranderd en we kunnen ons voorstellen dat je als mbo-student met een hoop vragen zit. PlaytoWork is wel met haar neus in de boeken gedoken en heeft de belangrijkste maatregelen uit het overheidsbeleid gehaald en omgezet in korte en begrijpelijke tekst. Kortom alle informatie om jouw vragen te beantwoorden.

mbo corona vragen

Mbo corona vragen over de maatregelen

Het leven is drastisch veranderd en ook het onderwijs heeft daarmee te maken. Veel mbo’ers zitten thuis, maar waren voor de lockdown bezig met hun examens of overstap naar het hbo. Dit roept veel vragen op. Naast de vele persconferenties en moeilijke dossiers met veel te veel worden, kwam PlaytoWork met het idee een pagina te maken speciaal voor mbo’ers over de maatregelen. In plaats van te lange pagina’s met tekst, hebben we ze helemaal ingekort naar begrijpelijk Nederlands.

Hieronder vind je alle updates over mbo corona vragen. Het is up to date met het laatste nieuws, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

De belangrijkste informatie

bbl opleiding
Bol opleiding
mbo naar hbo
Nt2 staatsexamen
Examen uitslag
best verdiende mbo banen

Hopelijk hebben we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Elke persconferentie worden er natuurlijk maatregelen of versoepelingen besproken en wij houden dat allemaal bij zodat jij zo up to date mogelijk bent. Ondanks alle maatregelen kun jij het einde van het jaar gewoon nog halen en doorgaan met school. Voor extra vragen mag je ons altijd mailen. En als je werk zoekt, download dan gewoon onze app en check met welke vacatures je matcht! Er is genoeg te doen tijdens de lockdown.

Heel veel succes met je opleiding en blijf gezond!

Groetjes het PlaytoWork team

Download playtowork