PlaytoWork mbo kenniscentrum

PlaytoWork mbo kenniscentrum

Welkom in het PlaytoWork mbo kenniscentrum! Vind hier gemakkelijk antwoorden op al je werk, school of corona gerelateerde mbo vragen.

Mbo werkvragen
mbo vragen
mbo corona vragen

Mbo vragen beantwoordt in het PlaytoWork kenniscentrum

Bij PlaytoWork krijgen we vaak verschillende mbo vragen. Om zoektijd te verminderen zodat je iets nuttigs kunt doen met je tijd, hebben wij daarom het PlaytoWork mbo kenniscentrum opgericht speciaal voor al jouw mbo vragen. Werk, school, maar ook corona zijn veel gezochte onderwerpen waar we in ons kenniscentrum veel informatie over verzameld hebben.

  • Schoolvragen: alle updates over het mbo, onze school blogs, maar ook websites naar belangrijke informatie.
  • Werkvragen: alle updates over het werkveld, blogs met werkupdates en belangrijke websites.
  • Corona vragen: alle updates met betrekking tot de corona maatregelen, blogs, maar ook websites met belangrijke informatie.

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Laat dan een berichtje achter in de chat en wij beantwoorden je mbo vraag zo spoedig mogelijk!

Wat is PlaytoWork

PlaytoWork is een gegamificeerd arbeidsbemiddelingsplatform, makkelijk gezegd een app waarop je spelletjes speelt en wordt gematcht op banen die passen bij jouw persoonlijkheid! Al sinds 2016 houden wij ons bezig met het helpen van mbo’ers aan een leuke baan. Wij geloven niet in sollicitatiebrieven, wij geloven in jouw persoonlijkheid. Dus maakten wij een app waarmee we jouw “sollicitatiebrief” samenstellen door het spelen van “serious games”.

Ben jij op zoek naar de beste technische mbo vacatures? Kijk dan hier en niet verder want wij hebben ze voor jou verzameld!

PlaytoWork werkt samen met ontzettend leuke bedrijven die opzoek zijn naar jou! Dus als je benieuwd bent naar je meer inzicht in jezelf of op welke banen je matcht, download dan onze gratis app hieronder!

Download playtowork