MBO diploma in the pocket?

START HIER

De juiste MBO-er wél vinden?

START HIER

Meer jonge MBO-ers aan betere banen helpen?

START HIER

logo-amsterdam

Op 11 november 2016 lanceerde wethouder Ollongren van gemeente Amsterdam het prototype van het PlaytoWork platform.

logo-amsterdam-economic-board

Het Amsterdam Economic Board schreef een interessant artikel over het verhaal achter PlaytoWork en haar nieuwe stijl van arbeidsbemiddeling.

logo-gelderland-arbeidwijs

PlaytoWork is finalist voor Gelderland Arbeidswijs, waarmee Gelderland manieren wil vinden voor een betere aansluiting van vraag en aanbod in beroepen.

logo-nsvp

PlaytoWork is genomineerd voor de NSvP challengeprijzen. De uitdaging: verschil maken voor jongeren op de arbeidsmarkt van nu en morgen.

logo play to work

Je bent meer dan je diploma

MBO diploma in the pocket?

Je hebt net een studie op MBO-niveau afgerond dus je weet wat je kan. En bent klaar voor het echte werk. Maar hoe weet je nou wat je écht wilt en waar je écht voor staat? Uit de verhalen van vrienden, kennissen en familie? Van je stage? Precies. Een beetje hulp om je eerste baan te vinden, kun je wel gebruiken. Hoog tijd voor een serieus spelletje op PlaytoWork. Want daar dagen we je met serious games op je smartphone uit meer inzicht te krijgen. Inzicht in je eigen kunnen. En in wat werkgevers nu écht van je vragen.

Hoe werkt PlaytoWork?

 • Speel serious games

 • Ontdek welke jobs bij jou passen

 • Word uitgenodigd door werkgevers

Wat win je ermee?

Een grotere kans op een baan
Een grotere kans op een baan

Door te weten waar je goed in bent en zichtbaar te zijn voor werkgevers groeit je kans op een baan in de richting waarvoor jij gestudeerd hebt.

Meer inzicht in je eigen kunnen
Meer inzicht in je eigen kunnen

Door middel van het spelen van de games krijg je een goed inzicht waar jij in uitblinkt. Weet waar je goed in bent.

Speel jezelf in de kijker
Speel jezelf in de kijker

Opvallen bij werkgevers kan lastig zijn maar met PlaytoWork speel jij jezelf in de kijker bij werkgevers die mensen zoeken met jouw opleiding.

En wat het kost?

Helemaal niks!

Behalve dan jouw tijd en inzet om de games serieus te spelen

logo play to work

Vind de MBO-er die bij u past

De juiste MBO-er wél vinden?

Net afgestudeerde en goed gemotiveerde jonge MBO-ers? Ze zijn er genoeg. En met PlaytoWork nog te vinden ook. Op een innovatieve manier. Mét inzichten die u normaal gesproken alleen van HBO+ kandidaten heeft voordat u ze aanneemt. En zonder dat uw ‘cost of hire’ de pan uit rijst. Een effectieve, efficiënte en vooral ook heel erg leuke tool om in te zetten in de ‘war for talent of human capital’.

Hoe werkt PlaytoWork?

 • Aanmelden

  Meld u aan op de werkgeverspagina van de website

 • Plaatsen

  Post uw vacatures en maak een bedrijfsprofiel aan via het recruitersportal.

 • Zoeken

  Zoek in de kandidatendatabase naar de kandidaat met het gewenste profiel.

 • Vinden & Inzicht

  (Gedrags)inzichten veranderen in (gedrags)kenmerken.

 • Uitnodigen

  En vind.

Hoe werkt het voor ú?
Hoe het werkt
Plaats uw vacatures, zoekopdrachten en/of bedrijfsprofiel Vind alle MBO-ers op een plek Krijg betere matches Selecteer door of nodig uit Neem aan met minder risico En met een lagere total 'cost of hire' Kies voor direct zaken doen of voor maatwerk
Wat is het NIET?
PlaytoWork is:
NIET een standaard manier om aan een baan te komen. NIET een gewone jobboard of uitzender WEL een specialist; soort van executive search for MBO-ers.
Wat kost het?
Wat PlaytoWork kost:
De definitieve kosten voor het gebruik van PlaytoWork door werkgevers en recruiters worden nog bepaald maar als basis gaan we uit van de helft van de kosten die traditionele partijen rekenen voor hun diensten waarbij we onderscheid maken tussen vaste abonnementskosten en resultaatsgerelateerde kosten.
logo play to work

Help MBO-ers aan een baan

Meer jonge MBO-ers aan betere banen helpen?

Is het uw hoofdtaak MBO-studenten naar een diploma te brengen, maar houdt uw verantwoordelijk daarna niet op? PlaytoWork helpt MBO-ers met een diploma inzicht krijgen en geven in hun kunnen. En speelt hen in de kijker bij potentiële werkgevers. Zonder kosten. Mét groot resultaat dankzij de innovatieve aanpak die PlaytoWork ontwikkeld heeft op basis van serious gaming. Kijk er eens naar. En laat Social Enterprise PlaytoWork uw instelling én haar studenten helpen met een duurzame samenwerking op job support.

Hoe werkt PlaytoWork?

 • Info opvragen

  Neem contact met ons op en ontdek hoe we met elkaar MBO-ers sneller aan een geschikte baan kunnen helpen.

 • Afspraak

  We komen langs om mogelijkheden te bespreken en wensen te inventariseren.

 • Plan & Overeenkomst

  We stellen een plan en een samenwerkingsovereenkomst op.

 • Uitvoering

  We gaan aan het werk met als resultaat dat studenten sneller een passende baan vinden.

Zo werkt het voor ú?
Hoe het werkt
PlaytoWork verzorgt voorlichting voor studenten Indien gewenst zetten we games in voor betere instroom / studiekeuzes Samen maken we campagne-keuzes (alleen posters, of meer) U trekt nieuwe studenten aan op basis van een grotere baanzekerheid
Wat kost het?
Wat PlaytoWork kost:
We nodigen MBO-instellingen van harte uit om samen met de ‘social enterprise’ PlaytoWork op te trekken om gezamenlijk de studenten naar het platform te leiden. Op verzoek ontwikkelen we maatwerkcampagnes om uw instelling nog beter te laten scoren op de aansluiting met de arbeidsmarkt.
logo play to work wit

Neem contact op

Vragen? Neem contact met ons op

Momenteel is PlaytoWork nog volop in ontwikkeling maar de app is binnenkort te downloaden. Heb je ondertussen vragen of wil je met ons in contact komen, gebruik dan onderstaand formulier en stuur ons een berichtje.

 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds