fbpx

Stagiair(e) office management

Omschrijving

Ontdek je administratieve skills en maak kennis met de dynamische beauty business als stagiair office management en back office!
Per direct heeft onze klant plek voor een stagiair in de backoffice. Je bent het kloppende hart van het bedrijf, die de mooiste cosmeticamerken in zijn assortiment heeft. Je ondersteunt diverse teams zoals sales, training, directie en marketing, terwijl je kennis maakt met alle ins en outs van een cosmeticaleverancier. Goede beheersing van de Nederlandse taal en een service gerichte instelling zijn belangrijk.

Werkzaamheden

-Diverse administratieve taken
-Klantcontact en ondersteuning
-Training organisatie ondersteuning
-Marketing ondersteuning bij acties en campagnes

Wat krijg je?

-Een stagevergoeding
-Verantwoordelijkheid vanaf dag één
-Een gezellig en klein team
-Een kijkje in de beauty en cosmetica branche
Vereisten

Wie ben jij?

De studeert op mbo of hbo-niveau. Je studeert in de richting van administratieve office management, je hebt kennis van MS Office en je hebt organisatie skills. Daarnaast is het belangrijk dat je volledige beheersing van de Nederlandse taal hebt zowel in spraak als schrift.

Wanneer begin je: per direct of vanaf februari
Standplaats: regio Amsterdam
Duur: 6 maanden (part-time/full time in overleg)

Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct met je CV en een korte motivatie.

Wil je meer weten?
Over Ultra Cosmetics
Ultra Cosmetics BV & French House Cosmetics vertegenwoordigen een aantal internationale cosmeticahuizen in het midden- en topsegment. Huidverbeterende apparatuur en voedingssupplementen maken het assortiment compleet.
In het merkenpakket van Ultra Cosmetics vind je het Zwitserse La Colline, Murad (uit de VS), het Britse Lily Lolo en Jacques Fath Essentials (uit Frankrijk). Zusterorganisatie French House Cosmetics is exclusief leverancier in Nederland en België van de merken: Youngblood Mineral Cosmetics, Céll Fùsion C, Sepai, Genosys en Beauty Supps.

HOE WERKT HET?

  • Spot je vacature

  • Download de app

  • Speel de games

  • Wij zorgen voor de match!

 

Nog niet de perfecte vacature gevonden? Kijk verder via de link hieronder: De vacature die je hier vindt kan je ook via Playtowork bemachtigen dus blijf spelen!

logo beroepengids 3
logo student job zwartwit
0