Al onze technische vacatures, voor jou verzameld!

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière in de techniek? Dan hebben wij de beste technische mbo vacatures in Nederland voor jou! Kijk gerust hieronder welke functies en bedrijven jou mogelijk aanspreken. Wij helpen je zo goed mogelijk op weg naar je volgende stap, mocht je vragen hebben kan je altijd direct contact met ons opzoeken. Wees niet bang om een vraag te stellen!

 

 • Salaris tot wel €3151,30 (afhankelijk van de functie);
 • De mogelijkheid jouw kennis up-to-date te houden middels trainingen en/of cursussen via een bij het bedrijf horende opleidingscentrum;
 • Regelmatig gezellige borrels en uitjes;
 • Een werkweek van 16 tot 40 uur;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, ORT, reiskostenvergoeding  en pensioenopbouw;
Technische mbo vacatures

Servicemonteur

Servicemonteur

Als Servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor alle service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de overheaddeuren, snelroldeuren, verticale hefdeuren, dock levellers, shelters en laadhuizen van onze klanten in de regio. In deze functie werk je in de regio van je woonplaats.

Je gaat aan de slag in een professionele onderneming waar innovatie en duurzaamheid centraal staan tijdens het ontwerpen en leveren van onze automatische toegangssystemen. We zijn een informele organisatie, waar iedereen hard werkt met veel plezier en de klant een centrale plaats in de organisatie inneemt. Onze kernwaarden zijn professioneel, open-minded en betrokken

Installatiemonteur in Eindhoven, Rotterdam, Den Bosch of Limburg

Als installatiemonteur leg je (complete) installaties aan op werklocaties. Aan de hand van tekeningen en/of instructies voer je de werkzaamheden nauwkeurig uit.

Ons doel is om te realiseren dat jij zo goed mogelijk je werk kan doen. Tijdens jouw onboarding bij ons word je dan ook begeleid door een leermeester die je kan helpen en zo nodig je geheugen op kan frissen als je iets even niet meer weet.

Zelfstandig Elektromonteur in Eindhoven, Rotterdam, Den Bosch of Limburg

Zelfstandig Elektromonteur

Als zelfstandig monteur elektrotechniek installeer je zelfstandig installaties op gebied van elektrotechniek en aanverwante installaties. Van zowel huisinstallaties als complexe bedrijfsinstallaties, dit volgens de laatste geldende normen binnen de elektrotechniek.

Ons doel is om te realiseren dat jij zo goed mogelijk je werk kan doen. Tijdens jouw onboarding bij ons word je dan ook begeleid door een leermeester die je kan helpen en zo nodig je geheugen op kan frissen als je iets even niet meer weet.

Onderhouds- en Servicemonteur Noord-Holland, Zuid-Holland of Gelderland

Ben jij gericht op actie, hecht je waarde aan het behalen van jouw doelen en heb je Technisch inzicht? Als Onderhouds- en/ of Servicemonteur ga je een brede en technische uitdaging aan waarbij je veel contact hebt met klanten en collega monteurs.

In deze afwisselende fulltime functie zal je zelfstandig, na een korte inwerkperiode, je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Werkzaamheden uitvoeren aan alle merken overheaddeuren en snelloopdeuren;
 • Je verricht reparaties en onderhoud en bent inzetbaar bij het verhelpen/oplossen van storingen.
 • Je hebt en onderhoudt veel contact hebt met klanten en collega monteurs.
Onderhouds- en servicemonteur

Servicemonteur in Barendrecht

Servicemonteur Barendrecht

Kom werken bij een specialist in de vergrendeling en ontgrendeling van deuren. Onze kracht ligt in ambachtelijk vakmanschap. Dit combineren wij met kennis van de modernste techniek en elektronica. Wij staan klaar voor zowel complexe projecten als voor dagelijkse storingen en onderhoud.

Als fulltime monteur ben je landelijk werkzaam bij verschillende kantoor- en wooncomplexen. Ook werk je in de Retail en neem je deel aan de storingsdienstregeling.

Trainee Installatie- / energietechniek

Kom werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en bemiddelen van technici, met specialisme in het aansluiten van nutsvoorzieningen en telecomaansluitingen. Onze klanten bevinden zich in netbeheer en de aannemerij en zoeken voortdurend naar de beste techneuten voor hun installatiewerk. Zowel boven als onder de meter.

Ons traineeship draait om jouw groei. Je start direct in het veld op opdrachten in de installatie-/energietechniek. Tegelijkertijd stellen we met jou een ontwikkelplan op, waarbij we opleidingen, certificeringen en stages plannen, om je zo verder te ontwikkelen. Maak je stappen op het gebied van certificaten en opleidingen? Dan maak je natuurlijk ook stappen in salaris! Ook zal je steeds verder uitgedaagd worden in complexere projecten die je helpen jezelf te ontwikkelen tot de expert op het gebied van installatie-/energietechniek.

https://werkenbij.playtowork.nl/job/827/trainee-installatie-en-energietechniek

Aankomend Monteur Laagspanning

Aankomend Monteur Laagspanning

Als aankomend monteur laagspanning begeleiden wij je bij je groei tot volwaardig monteur laagspanning. Dit betekent dat we je ondersteunen bijwerken, leren en ontwikkelen. Je start direct op concrete opdrachten, waarbij je jouw ervaring inzet en tegelijkertijd werk je aan je groeiplan dat we samen met jou opstellen.

Kom werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en bemiddelen van technici, met specialisme in het aansluiten van nutsvoorzieningen en telecomaansluitingen. Onze klanten bevinden zich in netbeheer en de aannemerij en zoeken voortdurend naar de beste techneuten voor hun installatiewerk. Zowel boven als onder de meter.

Aankomend Uitvoerder Elektra

Als (aankomend) Uitvoerder Elektra zorg je met jouw technische én organisatorische kwaliteiten dat projecten op tijd en binnen budget worden uitgevoerd.

Werkzaamheden waar jij je mee bezig zult houden zijn:

 • Collega’s op de bouwplaats helpen hun werk zo goed mogelijk te doen door coaching en begeleiding en je houdt overzicht op wat, wanneer en hoe moet gebeuren;
 • Technische werkzaamheden als uitvoeringstechniek en materiaalkeuze afwisselen met mensenwerk;
 • In je rol als uitvoerder ben je de schakel tussen wat er binnen wordt bedacht en gepland en wat buiten wordt uitgevoerd.

Wij geloven in expertise. Daarom werken we alleen met de beste techneuten in de infra, telecom en overige techniek. Als vertrouwd partnervan de grootste aannemers in Nederland, werken we aan de mooiste projecten. Zoals bijvoorbeeld het uitrusten van 4 miljoen meterkasten met slimme meters. We zoeken continu de beste techneuten, die samen met ons willen groeien.

Aankomend Uitvoerder Elektra

Slimme Meter Monteur

Ben jij de topper die ervoor zorgt dat Nederland straks klaar is om van het gas af te gaan?

Werk jij mee aan een duurzaam Nederland?

Voor verschillende grootschalige projecten zoeken wij meterwisselaars voor de slimme meters. Het gaat om een startende functie in de techniek met volop doorgroeimogelijkheden.

Wij gaan voor TRUE TECHNICIANS. Op het moment dat je bij ons aan boord bent ontwikkelen we samen met jou een persoonlijk groeiplan. Waar wil je naartoe groeien? En hoe snel? Alles draait om jouw ambities. Met ons uitgebreide klantenportfolio kun je straks alle kanten op.

Wij zijn op zoek naar iemand die in 1 van de volgende gebieden kan werken: Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Gelderland

Ken je iemand die op zoek is naar een baan in de techniek? Deel dit dan direct:

Bij PlaytoWork vind je de beste techniek vacatures. Wil je een goed betaalde baan als Servicemonteur of als installatiemonteur? Dan zit je bij ons goed. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte baan. Of dit nu voor een leerling of ervaren functie is. De werkgevers zitten zowel in installatietechniek als beveiliging, telecommunicatie en infrastructuur.

Onze recruiters die je graag helpen

Speel serious games en krijg inzicht in jezelf

Solliciteren op de traditionele manier met motivatiebrief en cv moet anders kunnen. Je gebruikt je smartphone voor veel meer dan alleen bellen. Social media is jouw communicatiekanaal en misschien besteed je aardig wat tijd aan gamen. Via de app van PlaytoWork kan je op een moderne manier solliciteren; natuurlijk via je mobiel, door middel van het spelen van serious games en bij een passende match rechtstreeks contact met werkgevers via Whatsapp, email of telefoon.

Iedere game heeft korte uitleg en na de uitleg speel je het spel. Ieder spel duurt tussen de 5 en 10 minuten zodat je gewoon tussen de dagelijkse bezigheden door aan je profiel kunt werken.

Waarom blijven zoveel mbo-vacatures onvervuld?

Weet je nog niet zo goed wat bij je past? Download dan de PlaytoWork app. Met een aantal korte spellen bouw je een soft skill profiel op. Dit profiel matcht je vervolgens aan banen die écht bij je passen.

Download playtowork
PlaytoWork mbo kenniscentrum