fbpx

Wegbeheer Provincie Gelderland Rumpt

Omschrijving

Je solliciteert nu via Play to Work. Play to Work maakt gebruik van ‘serious gaming’ om jouw talenten in kaart te brengen voor jou en je toekomstige werkgever. Zo zorgen wij dat je niet zomaar ‘een cv op de stapel bent’ maar dat de recruiter ziet wie je écht bent!

Wat ga je doen?

In 2018 start de Provincie Gelderland met een lichting van acht nieuwe medewerkers een leer en werktraject gericht op de afdeling Beheer en Onderhoud Wegen (BOW). Hierbij krijg je werk en persoonlijk gerelateerde ontwikkelingstrainingen. Voor deze functie is de Provincie Gelderland op zoek naar pas afgestudeerde mbo’ers met interesse in de techniek. Tijdens dit leer-/werktraject krijg je marktconform betaald en biedt de Provincie je ook de mogelijkheid jouw talenten verder te ontdekken en in te zetten. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder. Een dag in het leven van…Het is maandag, je vaste schouwdag. Je rijdt je schouwroute over de provinciale wegen. Je kijkt of er geen calamiteiten zijn. Ondanks dat het hard regent lijkt het een rustige dag te worden. Geen ongelukken, geen dode dieren op de weg, geen klachten van omwonenden. Na een paar uur rustig schouwen denk je alvast aan de warme maaltijd die over niet al te lange tijd op je bord ligt. Plotseling komt er een melding. Een ongeluk op de N310/N327. Je gaat zo snel en veilig mogelijk naar de plek van het ongeluk. Een auto, die uitweek voor een overstekend hert, is op zijn kop in de berm beland. De hulpdiensten en berger arriveren niet heel veel later. Jij zorgt ervoor dat de berger veilig zijn werk kan doen en het verkeer blijft doorstromen, want het begint al aardig druk te worden zo tegen 16 uur. Je schakelt een aannemer in die de berm herstelt. Als de problemen verholpen zijn keer je terug naar het steunpunt en maak je zorgvuldig melding van de schade aan de weg die ontstaan is na het ongeval.

Vereisten

Wat heb je nodig?

 • Voor twee locaties zoekt de Provincie Gelderland in totaal 8 veelzijdige teamspelers
  die snel kunnen schakelen.
 • Je bent van jezelf nieuwsgierig.
 • Voor deze functie vragen wij mbo werk- en denkniveau. Je hoeft dus niet per se een
  mbo-diploma te hebben.
 • Je bent gemotiveerd om ongeveer een jaar veel te leren, zowel vakinhoudelijk maar
  vooral ook over je eigen vaardigheden en talenten.
 • Je wilt jezelf op beide vlakken ontwikkelen, ook nadat het leer-/werktraject is
  afgerond.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitgebreid leer en werktraject.
 • Een gevarieerde en interessante baan.
 • Een salaris in schaal 6 van de CAO-Provincies.

Hierbij alvast wat data om rekening mee te houden:

Ronde 1: het sturen van een motivatie en CV. Dit kan tot en met 28 januari.
Ronde 2: de speeddateronde. Hier voer je een aantal korte gesprekjes van een paar minuten. De speeddateronde is op 6 februari.

Ronde 3: een gesprek. Als je door bent naar de laatste ronde, maak je van tevoren een talenten- en competentietest op 7 of 8 februari.
De uitkomsten hiervan bespreken we met je.

 

HOE WERKT HET?

 • Spot je vacature

 • Download de app

 • Speel de games

 • Wij zorgen voor de match!

Nog niet de perfecte vacature gevonden? Kijk verder via de link hieronder: De vacature die je hier vindt kan je ook via Playtowork bemachtigen dus blijf spelen!

logo beroepengids 3
logo student job zwartwit
0